6D Lipolézeres zsírbontó kezelés

Mi az a lipolézer kezelés?

A lipolézer elismert technológia amely teljességgel fájdalommentes és biztonságos zsírbontó kezelés. 635nm és  650 nm, 780nm és 810nm, 940nm és 980 nm-es lézerrel energiát bocsát ki, amely kémiai jelet hoz létre a zsírsejtekben, a tárolt triglicerideket szabad zsírsavakra és glicerinre bontja, majd a sejtmembránokban lévő csatornákon keresztül felszabadítja. Az eltávozó anyagok a sejtközötti térbe kerülnek, amit a nyirokrendszer feldolgoz és így távozik a szervezetből. Ezért célszerű a lipolézer után valamilyen nyirokkeringés fokozó kezelés, mellyel elősegítjük ezen anyagok mielőbbi kiürülését.  Úgy képzeljük el, mintha kiizzadná a zsírsejt a felesleges anyagokat.

A minél hatékonyabb kezelés érdekében minden lipolézer kezeléshez ajánljuk a  Dr. Life hullámmasszázs – gépi nyirokmasszázs kezelésünket.

Fontos, hogy a lipolézeres kezelés közben csak a zsírsejtekre hatunk és egyéb belső szervet nem érintünk és nem kezelünk vele.

image0 (6)

Biztonságos és hatékony zsírbontás az alábbi területekre hat:

  • Csípő
  • Has
  • Hát
  • Fenék
  • Combok
  • Karok
  • Toka
6D Lipolézer kezelés hason
6D Lipolézer kezelés fenéken

Kinek ajánljuk a lipolézer testkezelést?

Kinél nem alkalmazható ez a kezelés?

Általánosságban elmondható, hogy a kezelésnek a legtöbb ember számára nem jár semmilyen kockázattal, azonban van néhány olyan eset amikor jobb ha nem végezzük el a kezelést.

Amennyiben bármilyen kétsége van a kezelés végezhetőségét illetően, vagy orvosi kezelés illetve gyógyszerezés alatt áll, feltétlenül fontos, hogy konzultáljon orvosával a kezelések megkezdése előtt.

Miért a 6D lipolézer kezelést válaszd?

Fontos információk!

A kezelés menete

Az előzetesen egyeztetett időpont alkalmával számos fontos témát kell megbeszélni annak érdekében, hogy a várt eredmény reális legyen. Kezelés előtt és után érdemes fényképet készíteni a kezelendő területről, hogy a változások megfigyelhetőek legyenek a kezeléssorozat végére.

A lézerlapokat felhelyezzük a kívánt helyre. Szalonunkban 10db speciális lipo-lézer lap áll rendelkezésre, amelyeket pántok segítségével rögzítünk a fogyasztani kívánt testrészre, majd elindítjuk a lézert. Minden kezelésnél állítjuk a lipolézer erősségét,  így a kezelés hatékonysága is nő. Egy lipolézer kezelés átlagosan 30 perc, a kezelendő célterületek általában a felkar, derék, has, csípő és a combok, de a toka kezelésére is kiválóan alkalmas. A kezelés közben enyhe melegség-érzetre lehet számítani, ami kifejezetten kellemes érzés. Közben a vendég pihenhet, olvashat, relaxálhat.

A javasolt kezelési időszak 3-4 hét. A szükséges kezelésszám függ a zsírpárnák méretétől, az esetek többségében 6-10 alkalom javasolt.
Fontos, hogy a kezelések között ne teljen el 72 óránál több, mivel a zsírsejtből eltávozó anyagok egy része újra a zsírsejtbe visszaraktározódhat.
A lipolézer kezelés után minden alkalommal Dr. Life hullámmasszázs – gépi nyirokmasszázs is történik, mert ezzel fokozzuk az anyagcserét és növeljük a kezelés hatékonyságát.

 A lézeres alakformálás technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas nagy mértékű és gyors zsírvesztésre.

 

A kezelés kevésbé hatékony diabéteszes pácienseknél, vagy pajzsmirigy betegeknél (anyagcsere zavarokkal rendelkezőknél).

Árak

 Minden bérlet mellé AJÁNDÉK Doctor Life gépi hullámmasszázs !!

6D Lipolézer
1 alkalom
5 alkalmas bérlet
(+Hullámmasszázs)
10 alkalmas bérlet
(+Hullámmasszázs)
1 testrész
14.900 Ft
59.900 Ft
99.900 Ft
2 testrész
19.900 Ft
79.900 Ft
149.900 Ft