HIFU-UTIMS arclifting kezelés

hifu

Bőrünk rugalmassága, feszessége kollagén és elasztin tartalmától függ. 30 éves korunk után bőrünk fokozatosan, szépen lassan elkezdi elveszíteni a feszességét és tónusosságát, mert az elasztin és kollagén termelődése lelassul, szervezetünk nem termeli olyan ütemben mint szükséges lenne.
Általában a legszembetűnőbb dolog a szemhéj megereszkedése, majd az állcsont környéki rész is enged a gravitációnak. Ez természetesen mindenkinél más korban jelentkezhet, de 40 éves kortól már jellemzően zavaró tényező szokott lenni.

A HIFU kezelés során a mikrofókuszált ultrahang század milliméternyi pontossággal jut a bőr mélyebb rétegeibe. A bejutott energia 65-85 C-os hőmérsékletet indukál, mely hatására a rostok „összeugranak”, egy azonnali liftinghatást biztosítva.

hifu 2

A kezelőfejek 4.5mm , 3.0mm, és 1.5 mm mélységben kezelik a bőr rétegeit. A 4.5 mm-es mélység már az ún. SMAS réteget, vagyis a bőr-izom találkozását érinti. A megfelelő pontossággal és precizitással bejuttatott energia, apró bemetszéseket ejtve, képes beindítani a kollagén állomány újra épülését, ami ezáltal egy kontúrosabb, fiatalosabb bőrképet fog eredményezni.

Mikor ajánljuk az UTIMS-HIFU lifting kezelést?

A kezelést azoknak a nőknek és férfiaknak ajánljuk, akik műtéti beavatkozás, felépülési idő nélkül szeretnék

tenni az arc és a dekoltázs felületét.

hifu 3

Az eljárás kiválóan alkalmazható:

Tökéletes választás, ha:

Milyen eredményeket várhat a kezeléstől?

Az UTIMS HIFU kezelés gyors és hatékony bőrfeszesítést tesz lehetővé, egyenletes feszességet biztosít. Mélyen a bőrbe hatolva üdébbé, ragyogóbbá, feszesebbé teszi a bőrt Már egyetlen kezelés is azonnal látható, természetes eredményt nyújt.

A kezelést követő három hónapban további, folyamatos, intenzív bőrmegújulást tesz lehetővé, így a maximális hatás 2-3 hónap múlva látható.

A HIFU kezelésnek köszönhetően rugalmasabb, feszesebb, fiatalabb lesz a bőre, a felszíni ráncok eltűnnek, az arcbőr megemelkedik, mely szembetűnő eredményét elégedetten fogja fogadni.

Gyógyulás és utókezelés

A HIFU kezelés után azonnal visszatérhet szokásos tevékenységeihez és sminkelhet is. Felépülési idővel nem kell számolni, mivel Non-invazív beavatkozás. A kezelés után legfeljebb néhány órán át tartó bőrpír jelentkezhet.
A savas termékeket, hámlasztókat és a kozmetikai kezeléseket kerülni kell legalább 2 hétig.

Fontos azonban, hogy még 2 hétig javasoljuk a bőr felhevülésével járó tevékenységek, mint a napozás, a szoláriumozás, a szaunázás elkerülését.
A kezelés után pedig javasoljuk a minimum 30 faktoros fényvédő krém használatát.

Ha otthon betartunk néhány szabályt, tovább fenntartható az eredmény: ha lehet, mellőzzük a dohányzást, igyunk megfelelő mennyiségű folyadékot, tartsuk be a napi bőrápolási rutint, és nem utolsó sorban szedjünk vitaminokat.

hifu utims

Fontos információk:

Ez egy igen drága kezelés, azért mert egy jó minőségű gép komoly minőségellenőrzésen átesett kezelőfejekkel, nagyon sokba kerül.

Vannak olcsó kezelések a piacon, nyilván olcsó gépekkel végzik, de gondolkodjunk el rajta, hogy megéri-e kockáztatni?

Ilyen mélységekben végzett elrontott kezelés bizony nagyon komoly esztétikai problémákat okozhat!

Bizonyára Ön is sokféle HIFU kezelési ajánlattal és árral találkozott már a piacon. Nehéz a választás.
Mi alapján döntsön?

Nagyon sok az olcsó, kínai gép, nyilván olcsó kezeléseket kínálva.

Ehhez a kezeléshez, elengedhetetlenül fontos a nagyon precíz, szigorú minőség-ellenőrzésen átesett kezelőfej. Ez viszont nem a kínai gépek tartozéka.