Köztudott, hogy bőrünk rugalmasságának, simaságának kulcsa az alsó rétegeiben keresendő – ha a kötőszövetek épek, rugalmasak, a bőr fiatalos. Arcápolásunk mégis legnagyobbrészt a bőr legfelső rétegeire korlátozódik.

Yana kollagén ital

Ne csak kívülről légy ápolt!

Azért, hogy megőrizzük arcbőrünk üdeségét, fiatalságát nem csak kívülről kell ápolnunk, hanem belülről is érdemes! Az arckrémek a bőrnek csupán néhány rétegén hatolnak át, hatékonyságukat korlátozza a felszívódás mértéke. A kozmetikai kezelések már mélyebben hatnak, de a bőr támasztószövetét ezek sem érik el. Az esztétikai kezelés – ha igazán jót választunk – a bőr saját építő folyamatait serkenti, a kollagén rostok újjáépülését segíti. Ha rendszeresen igénybe tudjuk venni, akkor valóban rengeteget számít. Ha azonban nincs rá időnk, módunk, a bőrápolás legfontosabb része elmarad.

Az egyik legfontosabb fehérje, amit a bőrünk fiatalsága érdekében használnunk kell a kollagén! Ez biztosít tartást, erőt és rugalmasságot a bőrnek és más szöveteknek a szervezetünkben.

25 éves kortól csökken a kollagén

A kollagén termelődése 25 éves kortól fokozatosan csökken: negyvenes éveinkre elveszítjük a kollagén állományunk 30%-át, 50 éves korra a csökkenés már eléri a 45%-ot, a 60-as évekre pedig a kollagéntermelés teljesen leáll. A kollagén termelődésének csökkenésével a bőr kevesebb vizet és tápanyagot képes raktározni, veszít tartásából és ráncossá válik, a hajunk és körmünk felépítése is megváltozik és csontjaink szerkezetére szintén nagymértékben hatással van.

Mi a megoldás ?

A YANA™ egy forradalmi, napi szépségital, mely segít újjáépíteni, és megerősíteni a bőrt a szervezet természetes kollagéntermelésének fokozása által.

Image Yana kollagén ital

A Yana szépségitalról A-tól Z-ig

 • Az amerikai professzionális kozmetikai márka, az Image Skincare-fejlesztette YANA™ új megközelítést biztosít a bőregészségben.
 • Koncentrált, védett, kollagénpeptideket, ceramidokat, antioxidánsokat és vitaminokat tartalmazó elegy segít helyreállítani a bőr esszenciális építőelemeit, melyek ahhoz szükségesek, hogy visszanyerje és megtartsa fiatalos kinézetét.
 • A nagy hatékonyságú peptidek lassítják a kollagén vesztést, közben pedig ezzel párhuzamosan a szervezet természetes kollagén-termelését élénkítik.
 • Klinikai tanulmányok igazolták, hogy a kollagénnek ez a biológiailag hasznosuló formája jelentősen csökkenti a ráncok mélységét, növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltsági szintjét.

Naponta egy adag, 15ml YANA™ a ragyogó bőr biztosítéka. A legjobb eredmény érdekében fogyasszunk utána 2,5 dl vizet, vagy keverjük a kedvenc gyümölcslevünkhöz vagy egy smoothie-hoz. Használat előtt rázzuk fel, nyitás után hűtőszekrényben kell tárolni.

 • Hidrolizált bioaktív kollagén peptidek: lassítják a kollagénvesztést, csökkentik a ráncok méretét, növelik a rugalmasságot és emelik a bőr hidratáltsági szintjét
 • Ceramosides™ (gabonakivonat): támogatja a bőr celluláris mátrixot, hozzájárul a feszességéhez és hidratáltságához.
 • Ultra-nutraceutikáliai antioxidáns komplex (hialuronsav, zöld tea levél, kivonat, bio acai gyümölcs, bio gránátalma gyümölcs kivonat): harcol a szabadgyökök okozta károk ellen C-vitamin (aszkorbinsav): az egészséges kollagén képződéshez elengedhetetlen
 • Biotin: védi a bőrt a vízveszteségtől, segít erősíteni a hajat, bőrt, körmöt
 • B6-vitamin: a fehérjék lebontását gátolja

Már 1-2 héten belül tapasztalható a bőr minőségében pozitív változás.
3 hét után a bőr rugalmassága 15%-kal, hidratáltsági foka 40%-kal javul.
1 hónap rendszeres fogyasztása akár 63%-kal csökkentheti a ráncok láthatóságát(klinikai mérésekkel igazolt eredmények).

 A Yana kollagénital fogyasztásának a felsoroltak mellett még további jótékony hatásait figyelték meg:

 • szuper antioxidánsai hozzájárul a visceláris zsír csökkentéséhez hialuronsav tartalma optimalizálja a kötőszövet hidratáltságát (rugalmasabb és hajlékonyabb ízületek)
 • gránátalma kivonata vérnyomásszabályozóként hat – hatóanyag-összetétele elősegíti a bőrt ért UV-B károsodás regenerációját

A Yana kollagénital nem tartalmaz glutént, tejfehérjét és tojásfehérjét sem.

Gyere el kozmetikánkba és vedd igénybe professzionális kozmetikai szolgáltatásainkat. Otthon pedig folytasd a „belső” kezelést a YANA kollagén ital segítségével.

Velünk jó pár évet fiatalodhatsz!

Image kozmetikumok

Próbáld ki a többi Image kozmetikumot is!