Ugye Te is unod már, hogy a gyantázás fájdalmas és irritált következményekkel jár?! Ennek a korszaknak vége!

Végleges szőrtelenítés

Itt a szőrtelenítés legújabb generációja! Az italwax szőrtelenítés. Ez nem gyanta, ez wax. És hogy miért más? Nálunk megtudhatod.

Az Italwax magas tapadóképességű professzionális wax, mely a legeredményesebb, leggyorsabb, legbiztonságosabb és legkevésbé fájdalmas szőrtelenítést teszi lehetővé. Ez hihetetlenül fontos számunkra, mivel azt szeretnénk, hogy a vendégeink a lehető legkevesebb fájdalmat tapasztalják a szőrtelenítés során.

Az Italwax gyengéd rózsaszínű verzióját használjuk a lábak és a karok szőrtelenítésére, és egy szinte fájdalommentes eljárást alkalmazunk minden más területen, a hipoallergén filmwax használatával. A felhasznált anyagokat nem dolgozzuk fel újra higiéniai és elvi okok miatt!

Mi az, ami nálunk BIZTOS, hogy NEM fordul elő:

Ezért érdemes szakembereket keresni ennek a technikának az alkalmazásához. Nálunk megtalálod a legkiválóbb szőrtelenítő mestereket, akik a fenti hibákat SOHA nem követik el! Így mindig elégedett és ultra sima bőrrel távozhatsz tőlünk. Gyere és próbálj ki minket!

Miért az Italwax szőrtelenítést válaszd?

Mire figyelj gyantázás előtt? Hogyan készülj?

Italwax szőrtelenítés

Mire figyelj két szőrtelenítés között?

Mire figyelj szőrtelenítés után 48 órán át?

Ellenjavallatok: Akut és krónikus bőrbetegségek a szőrtelenítés területén. Bármilyen mértékű érsebészeti eljárás a kezelendő területen.