Egyedi technika a látványos és ívelt szempillákért!

Lash lifting

A Lash Lifting a egy push-up-ot ad a szempilláid szépségének. Ez a kezelés felemeli és szétválasztja a szempilláidat, és látványos külsőt ajándékoz káros vegyi anyagok használata nélkül. Természetessége miatt egyáltalán nem káros a szemre, és nem is töri meg a pillákat.

Ez egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül, látványos, ívelt szempillákhoz juttatjuk azokat is, akik idegenkednek a szempilla hosszabbítástól, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetik azt.
A szempilla lifting szilikonlapos eljárásával az összes szempillaszálat a tövétől emeljük meg, majd gyengéden felfelé íveljük. A lifting folyamata egyszerű, fájdalommentes és kíméletes.

A lifting elkészítése körülbelül 45-60 percig tart, és hatása 6-8 hétig is eltart, anélkül hogy bármilyen frissítést, fenntartást igényelne.  A szálak nem roncsolódnak, ugyanolyan selymesek maradnak, mint az eljárás előtt.

Hogyan készül?

Első lépésben megtisztítottjuk, és átfésüljük a szempillákat. Utána leragasztjuk az alsó szempillákat, majd egy szilikonformát rakunk a szemhéjra.

A kezelés három részből áll, különböző szérumokat és folyadékokat fésülünk a pillákra, illetve egy ragasztó-szerű anyagot, amitől feltapadnak a szilikonformára. (Ettől lesznek göndörek). Közben be is festjük őket feketére, a végén pedig egy ápoló olaj segítségével leoldjuk a pillákat a szilikonformáról, átfésüljük, és már kész is.

Mire figyelj a kezelés előtt?

Lash lifting

Mire figyelj a kezelés után?

Kiknek ajánljuk?