Mindent a sminktetoválásról!

sminktetovalas perfect beauty 2

2004 óta végzek sminktetoválásokat. Ezalatt rengeteget változott és fejlődött a technika ezért nagy hangsúlyt fektetek a szakma újdonságainak folyamatos figyelemmel kísérésére.

ELEGANCIA, PRECIZITÁS és MAXIMALIZMUS jellemzi munkámat, mert ebben is a legmagasabb minőséget képviselem.

A sminktetoválások megtervezésekor mindig az arc egyedi adottságait veszem figyelembe, hogy megtaláljam az archoz a leginkább illő forma és színvilágot. Ezért arra törekszem, hogy az elkészített végeredmény maximálisan harmonizáljon az arc karakterével és a személyiséggel.

Minden vendég esetében alapos és precíz előrajzolás előzi meg a pigmentálást és a pontosan megtervezett forma után kezdem el a tetoválást.. A formát addig alakítom milliméterről  milliméterre, amíg az tökéletes nem lesz. A tervezésre nem sajnálom az időt, hiszen egy tetoválás évekig ékesíti az arcot ezért tökéletesen kell hogy harmonizáljon.Tetováláskor az elkészült rajzot nem törlöm le a bőrről, hanem ugyanazt pigmentálom a bőrbe amit előtte gondosan megterveztem, hogy a lehető legszebb eredményt érhessük el.

Hosszú évek tapasztalatával a sminktetoválásaimat kizárólag két professzionális csúcsminőségű és német precizitású Long Time Liner és MLW készülékekkel készítem, ami egyet jelent a minőséggel. Kizárólag magas színvonalú és prémium minősegű orvosi tisztaságú pigmentekkel készítem a sminktetoválásaimat.

Long Time Liner

Érzéstelenítés, alapos előkészület

Nem kell félned a fájdalomtól, mert a FÁJDALOM MÁR A MÚLTÉ! Nagy figyelmet fordítok a hatékony érzéstelenítésre. Többféle érzéstelenítő áll a rendelkezésemre, melyek a duzzanatot is csökkentik. A legmodernebb készítményeket használom.

Mire figyelj sminktetoválás előtt, és alatt, és után (szemöldök, szem, száj)

sminktetovalas perfect beauty 4
  • Amennyiben minden nap rajzolva van a szemöldök, azzal a rajzzal kell érkezni, tetoválás előtt. lefotózom, segít a döntésben, fotó után lemosom, lefertőtlenítem.Tetoválás előtt nem kell szedni a szemöldököt, hogy lássam a saját szálakat, mert amennyiben lehetséges a saját szemöldök kiegészítése a tetoválás, nem egy rajzolt vonal szálak nélkül! Azokat a szálakat ami biztosan a formán kívül esik ki lehet szedni.
  • Tetoválás előtt 3 héten belül tartós szemöldök festés nem készülhet.
  • Herpesz nem kizáró ok szájsatír esetén, utolsó herpesz után 4 hétnek el kell telni. Szájtetoválásnál megfelelő megelőzés híján herpesz hólyagocskák jelenhetnek meg az ajkak körül. Tetoválás előtt 4-5 nappal és a tetoválás alatt receptköteles gyógyszert érdemes szedni amit orvos ír fel, kérj tőlünk tájékoztatást, szívesen segítünk! A száj hidratálására érdemes figyelni, valamint szájsatír előtt egy héten belül bajuszgyanta már nem ajánlott.
  • Szemhéj tetoválás előtt 1 héten belül nem készülhet tartós szempillafestés.
  • Szemhéjtetoválás esetén amennyiben tetoválás előtt 1 éven belül szemműtéted volt, orvossal konzultálj, engedélyével készíthető tetoválás.
  • Kontaktlencse viselés szemhéjtetoválás készítése és gyógyulása alatt tilos!
  • Szemhéjtetoválásnál fokozottan fennáll a kötőhártya-gyulladás veszélye a nem higiénés utóápolás következtében, szaruhártya sérülés pedig a durva dörzsölés esetén.
  • A szemhéj és a száj másnap duzzadt lehet.
  • Tartós műszempillákat tetoválás előtt néhány nappal már le kell oldani, újra feltenni, az esetleges korrekció után 3 héttel lehet.
  • Szemhéj tetoválásakor a belső szemzug nem tetoválható, ill. a szem alsó és felső vonalának összekötését nem vállalom mert veszélyes.

Miért engem válassz?

Több száz elégedett vendégem bizonyíték arra, hogy a nálam alkalmazott technika igazán tökéletes eredményt ad. Sminktetováló szakemberként biztosítani tudom neked azt a szolgáltatást, amit szívesen és büszkén fogsz az arcodon viselni. 

További kérdéseidre szívesen válaszolok az alábbi telefonszámon, vagy e-mail címen.

Áraink

Sminktetoválás árlista

Kérdés esetén

Ha bármilyen kérdésed van, itt is felteheted nekünk!

Kapcsolat

6500 Baja, Újvidék utca 2.
(70) 382 8715