Nagy Éva

Hivatásom a szenvedélyem

Nagy Éva vagyok, kozmetikus, diplomás szakoktató, és professzionális sminktetováló szakember. 2000 óta dolgozom, és fejlesztem magam a kozmetikus szakmában. 2005-ben sikeres főiskolai diplomát szereztem a Kandó Kálmán főiskolán, kozmetikus szakoktató szakon. A Perfect Beauty szalon tulajdonosa, és szakmai vezetője vagyok.

Gyere el hozzánk megújulni

Kattints a “Tovább” gombra és válassz szépészeti szolgáltatásaink közül.

Nagyon szerencsés ember vagyok, mert a hivatásom a szenvedélyem. A pályám kezdete óta lendületes fejlődési folyamatot követek, melyet a rendszeres továbbképzéseken, és szakmai bemutatókon való részvétellel tartok fenn. Fontosnak tartom, hogy a munkám során mindig a maximumot nyújtsam a vendégeknek.

Szalonom középpontjában a vendégeim állnak. Lépést tartok a legújabb kezelésekkel, és termékekkel annak érdekében, hogy a vendégeimnek a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Ezáltal mindig elégedetten távoznak tőlünk. Magasan képzett szakemberek gondoskodnak rólad szalonomban, ahol a sminktetoválástól az italwax szőrtelenítésig számos modern szépészeti szolgáltatást nyújtunk.

A Perfect Beauty szalon elkötelezett a kiváló minőségű munka, a professzionális légkör kialakítása iránt. Ezeket a célokat a vevői igények folyamatos figyelemmel kísérésével valósítom meg. Több száz elégedett vendégünk bizonyíték arra, hogy a szalonban alkalmazott technikák, szépészeti kezelések igazán tökéletes eredményt adnak.

Csapatunk

Nagy Éva

Nagy Éva

Tulajdonos, professzionális sminktetováló-kozmetikus, diplomás szakoktató

Kiss Andrea

Kiss Andrea

Szalonvezető, recepciós

Sebők Marietta

Sebők Marietta

Kozmetikus, sminkes

Somogyi Adrienn

Somogyi Adrienn

Kozmetikus, szempilla stylist

Rudics Vivien

Rudics Vivien

Kozmetikus

Perfect Beauty Szalon

Műszempilla tanfolyam

Magas színvonalú intenzív és gyakorlatorientált professzionális képzés Baján.

Átfogó, mindenre kiterjedő tréninget ajánlunk, hogy jól képzett, a munkájára igényes profi szakemberré válj.

Árak

Sminktetoválás

Szemöldök
Szemkontúr
Szájsatír

Szőrtelenítés

Végleges szőrtelenítés
Italwax szőrtelenítés

Lash lifting

Szempilla