Nagy Éva

Hivatásom a szenvedélyem

Nagy Éva vagyok, kozmetikus, diplomás szakoktató, és professzionális sminktetováló szakember. 2000 óta dolgozom, és fejlesztem magam a kozmetikus szakmában. 2005-ben sikeres főiskolai diplomát szereztem a Kandó Kálmán főiskolán, kozmetikus szakoktató szakon. A Perfect Beauty szalon tulajdonosa, és szakmai vezetője vagyok.

Gyere el hozzánk megújulni

Kattints a „Tovább” gombra és válassz szépészeti szolgáltatásaink közül.

health care

Nagyon szerencsés ember vagyok, mert a hivatásom a szenvedélyem. A pályám kezdete óta lendületes fejlődési folyamatot követek, melyet a rendszeres továbbképzéseken, és szakmai bemutatókon való részvétellel tartok fenn. Fontosnak tartom, hogy a munkám során mindig a maximumot nyújtsam a vendégeknek.

Szalonom középpontjában a vendégeim állnak. Lépést tartok a legújabb kezelésekkel, és termékekkel annak érdekében, hogy a vendégeimnek a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Ezáltal mindig elégedetten távoznak tőlünk. Magasan képzett szakemberek gondoskodnak rólad szalonomban, ahol a sminktetoválástól az italwax szőrtelenítésig számos modern szépészeti szolgáltatást nyújtunk.

A Perfect Beauty szalon elkötelezett a kiváló minőségű munka, a professzionális légkör kialakítása iránt. Ezeket a célokat a vevői igények folyamatos figyelemmel kísérésével valósítom meg. Több száz elégedett vendégünk bizonyíték arra, hogy a szalonban alkalmazott technikák, szépészeti kezelések igazán tökéletes eredményt adnak.

Csapatunk

Nagy Éva

Nagy Éva

Tulajdonos, professzionális sminktetováló-kozmetikus, diplomás szakoktató

Árak

Sminktetoválás

Szemöldök
Szemkontúr
Szájsatír

Szőrtelenítés

Végleges szőrtelenítés

HIFU kezelés

Arc
Nyak
Dekoltázs