Sminktetoválás

Ha készen állsz egy látványos átalakulásra, akkor válaszd a sminktetoválást. Hangsúlyozd ki a vonásaidat, emeld ki arcod szépségét, és légy mindig olyan tökéletes sminkben, akár a filmsztárok.

Tovább

Dióda lézeres szőrtelenítés

Az ideiglenes szőrtelenítések maximum 1-2 hétig adnak teljesen sima puha bőrt. Gyere el, hozzánk, és megszabadulsz a rendszeres macerától, fájdalomtól és igazán tartós, gondtalan simaságot kaphatsz.

Tovább

6D Lipolézer kezelés

Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony osztrák testkezelési rendszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk.

Tovább

HIFU-UTIMS arclifting kezelés

Az UTIMS HIFU kezelés gyors és hatékony bőrfeszesítést tesz lehetővé, egyenletes feszességet biztosít. Mélyen a bőrbe hatolva üdébbé, ragyogóbbá, feszesebbé teszi a bőrt.

Tovább

Image skincare kozmetikumok

A bőröd árulja el az „igazi” életkorod. A gyönyörű, és fiatal bőr az egészséges bőrrel kezdődik. Használd a természetes fiatalság kozmetikumait, mesterséges anyagoktól mentesen. Így a bőröd egyensúlyban marad.

Tovább

Body Wrapping-High Care

A Body Wrapping a jellemzően problémás területeken használatos: has, derék, combok, felkarok, csípő és vádlik. A kezelés optimális célja, hogy aktiváljuk a zsíranyagcserét, a keringést, csökkentsük a test kerületét.

Tovább

Doctor Life hullámmasszázs kezelés

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a vendég végtagjaira illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, applikátorokat helyezünk fel.

Tovább

Gyere el hozzánk megújulni

Csapatunk

Nagy Éva

Nagy Éva

Tulajdonos, professzionális sminktetováló-kozmetikus, diplomás szakoktató